STEPHANIE POSTULART

STEPHANIE POSTULART

Manager

06-50204918

aloevera-4everliving@flp.com

F.I.T. Boxes

WAT IS FOREVER F.I.T.

Forever F.I.T. is een geavanceerd, voedings-, reinigings- en afslankprogramma. Ontwikkeld door Forever om u te helpen er beter uit te zien en u beter te voelen in drie eenvoudig te volgen stappen. Clean 9, F.I.T.1 en F.I.T.2. Met Clean 9 legt u het fundament voor een optimale gezondheid door uw lichaam van gifstoffen te ontdoen en werkt u aan een fittere en slankere versie van uzelf. F.I.T.1 zal u helpen op een andere manier te denken over voeding en lichaamsbeweging en u het inzicht verstrekken dat ervoor zal zorgen dat u gemotiveerd raakt om uw lichaam voorgoed te veranderen. F.I.T.2 zal u helpen te werken aan uw spieren, nog meer vet te verbranden en slanker en gezonder te voelen. Deze 3 pakketten zullen U helpen om F.I.T. te worden en om er beter uit te zien en u beter te voelen.

HET BEDRIJF

Forever Living Products is een multi-level marketing bedrijf dat wereldwijd meer dan 9,5 miljoen distributeurs heeft, actief is in meer dan 145 landen met een omzet van 2 miljard dollar per jaar.

Forever Living Products en haar dochterondernemingen zijn de grootste telers, fabrikanten en distributeurs van aloë vera in de wereld. FOREVER is verticaal geïntegreerd en controleert daarmee alles, van de velden tot de fabrieken en van het onderzoek en de ontwikkeling tot verpakking, verzending en distributie. FOREVER's exclusieve lijn van gezond- en schoonheidsproducten met voedingssupplementen, huidverzorging, gewichtsbeheersing, persoonlijke verzorging en cosmetica, hebben miljoenen mensen hun manier van leven veranderd, ze voelen zicht beter en zien er beter uit!

Uw Opportunity

Controle van uw eigen financiële toekomst maakt bijna alles wat je wilt in het leven mogelijk. Als uw baan of carrière u niet brengt waar u heen wilt, Forever Living Products biedt een geweldige kans om uw koers te veranderen!

Wat heb je te verliezen?

Wat is belangrijker dan meer geld verdienen? Tijd. Meer specifiek, de tijd om de dingen te doen waar je het meest van geniet met familie en vrienden. De inspanning die u NU in uw Forever business steekt, zal u in veelvoud terug krijgen als de verkopen van uw team van distributeurs bijdraagt aan uw tijd en het inkomen voor het leven dat u wilt leiden Forever heeft alle tools in handen voor succes:

  • Kwaliteitsproducten
  • Uitstekende ondersteunend personeel
  • Grote verkoop en marketing tools
  • Training seminars
  • Distributeur Incentives en bonussen
  • Uitgebreide website van het bedrijf en de persoonlijke distributeur websites

We hebben voor u verzorgd, het onderzoek en de ontwikkeling, het marktonderzoek, verpakking, distributie, marketing en het papierwerk. Het enige wat u hoeft te doen deze bewezen kwaliteitsproducten te delen met uw klanten, en u heeft uw eigen bedrijf!

U kunt GRATIS registreren, dus neem dit pad naar een gezondere toekomst met FOREVER !

Forever Living Products

FOREVER heeft zich bezig gehouden met het zoeken naar de beste bronnen voor gezondheid en schoonheid en deze aan te bieden aan de wereld. Ze zijn erg trots op het feit dat miljoenen mensen wereldwijd hiervan hebben geprofiteerd. Ze beloven u de kwaliteit en excellentie te blijven nastreven, om zo te garanderen dat ze blijven geven wat u nodig heeft om uw verdiende vitaliteit te behouden!

Mijn Verhaal

FOREVER heeft wereldwijd miljoenen mensen geholpen, om hun dromen te bereiken die ze nooit voor mogelijk hadden gehouden.

FOREVER heeft me de mogelijkheid gegeven om deze prachtige opportunity en verbazingwekkende producten met de hele wereld te delen. Ik heb financiële onafhankelijkheid en een betere gezondheid door middel van deze geweldige opportunity gekregen. Als u serieus bent over uw gezondheid en controle wilt hebben over uw financiële toekomst, dan is FOREVER is de perfecte oplossing voor u!

Ik zal me even voorstellen;

Mijn naam is Stephanie Postulart,
Ik ben getrouwd en moeder van twee kinderen. Jaren geleden droeg ik orthopedische schoenen en een polsbrace, slikte veel medicijnen om mijn pijn draagbaar te houden. Nadat ik in aanraking ben gekomen met het product Aloë Freedom van de organisatie Forever Living  kan ik mijn orthopedische schoenen in de kast laten staan en loop ik weer op moderne schoenen. Welke vrouw wilt dat niet!!
Dit fantastisch drankje heeft mijn leven compleet veranderd.

Forever Living is een gerenommeerd bedrijf dat zijn producten aanbiedt over de hele wereld. Mijn enthousiasme over de geweldige producten van Forever Living wil ik graag delen.
Wil jij ook je dromen verwezenlijken en wil je ook financieel onafhankelijk zijn en een te gekke lifestyle erop na houden?
Ik neem jou graag mee op mijn reis met FOREVER naar een beter leven en gun ieder mens hetzelfde!
Wil je dit ook? Meld je dan aan in mijn team en we zorgen er samen voor dat je business gaat groeien, zodat al je dromen uit komen!
Uiteraard wordt je door mij voor de volle 100% ondersteunt.